Sari la continut

contact@isobel.ro

Comandă de minim 250 RON și ai Livrare Gratuită la plata online!

0370.50.99.75

Politica de Retur

Informaţii privind exercitarea dreptului de retur

Aveţi întotdeauna la dispoziţie 14 de zile calendaristice pentru a decide dacă articolul este potrivit pentru dumneavoastră.
isobel.ro garantează faptul că va restitui contravaloarea oricăror articole cu condiţia ca acestea să fi fost păstrate în stare corespunzătoare înainte de returnare.

Dreptul de retur

Potrivit prevederilor legale în vigoare, „consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumparare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice lucrătoare de la primirea produsului"

Produsele care nu satisfac cerinţele dumneavoastră, vor fi expediate IN STAREA IN CARE AU FOST PRIMITE, înapoi la firma isobel.ro, Str. Cezar Bolliac nr. 6, Sector 3, Bucuresti, pe propria cheltuială. In cazul in care produsele care ajung la noi prezinta zgarieturi, folii de protectie lipsa, sigilii rupte ne rezervam dreptul sa refuzam restituirea sumelor.

Dacă dumneavoastră doriți să returnați un colet trebuie sa o faceti prin intermediul unei firme de curierat, Taxa de curier vă va fi returnată, doar în următoarele condiții : dacă produsul primit este degradat, are un defect sau nu este produsul comandat de dumneavoastră. În cazul în care produsul nu satisface așteptările dumneavoastră sau mărimea nu este corespunzătoare această taxă nu vă va fi returnată.
 

Vă rugăm să respectaţi termenul prevăzut pentru înapoierea mărfii. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituită doar prin transfer bancar.

Vă rugăm să păstraţi dovada de expediere a coletului returnat până la încheierea procesului de analizare a eventualei reclamaţii, iar în cazul mărfii returnate până la momentul rambursării banilor.

După primirea cererii de retur, curierul va fi trimis la adresa dvs de ridicare de către noi, orice colet trimis prin altă firmă de curierat va fi refuzat! Prețurile de mai jos sunt valabile doar prin curierul contractat de noi, nu acceptăm să retururile să fie trimise prin altă companie de curierat!

Aceasta politica de returnare este valabila pentru produsele achizitionate prin intermediul magazinului online isobel.ro


Dacă vă gândiți să returnați produsul, nu îl utilizați! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retur există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 14 zile calendaristice de utilizare gratuită. ( Text extras integral din siteul Uniunii Europene )

LIVRARE RAPIDA PRIN CURIER

Vei primi bunurile comandate in termen de maxim 2 zile lucratoare.

SISTEM DE PLATA RAMBURS

Platesti in momentul in care ridici coletul, direct la curier.

RETUR IN 14 ZILE

Poti returna produsele comandate in termen de 14 zile calendaristice.