Sari la continut

contact@isobel.ro

Comandă de minim 250 RON și ai Livrare Gratuită la plata online!

0370.50.99.75

Despre noi

isobel.ro este un magazin online dedicat celor care caută să cumpere produse de înfrumusețare și accesorii exclusive la prețuri imbatabile. Cumpărăturile online pe site-ul www.isobel.ro sunt rapide și eficiente datorită unei interfațe prietenoase cu utilizatorul, menită să ii ușureze navigarea clientului. Pe isobel.ro , produsele mult dorite le vei gasii intotdeauna la cele mai avantajoase preturi.

Este foarte simplu să plasezi o comandă pe site-ul www.isobel.ro, iar noi garantăm livrarea produselor dorite în termen de 2 zile lucrătoare, deoarece clienții mulțumiți ne fac fericiți. Avem prețuri pentru fiecare, iar dacă încă nu ai găsit produsul mult dorit conform bugetului tău, magazinul nostru vine cu zile de reduceri și oferte periodice la o gamă largă de produse. Ofertele sunt de nerefuzat la noi, iar pentru o comanda de minim 200 RON transportul este gratuit.

Oferim clienților siguranța achiziționării unor produs de top. Garantăm calitate, varietate, autencitatea și confidențialitate privind orice comandă - doar pe www.isobel.ro - site-ul de cumpărături al iubitorilor de frumos.

Site-ul www.isobel.ro este administrat de catre firma SC TIKI ENERGY COMMERCE SRL, 47397056, J40 /50 /2023

LIVRARE RAPIDA PRIN CURIER

Vei primi bunurile comandate in termen de maxim 2 zile lucratoare.

SISTEM DE PLATA RAMBURS

Platesti in momentul in care ridici coletul, direct la curier.

RETUR IN 14 ZILE

Poti returna produsele comandate in termen de 14 zile calendaristice.